Ανατρεπτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες – Έρχεται στο Διαφάνι με άγριες διαθέσεις και θα προκαλέσει χαμό

Άγριες Μέλισσες

Ο νέος χαρακτήρας που θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έδωσε και μια είδηση για ένα πρόσωπο που θα επιστρέψει στο Διαφάνι και αναμένεται να προκαλέσει χαμό στις Άγριες Μέλισσες. Όπως εξήγησε η γνωστή ηθοποιός, στο χωριό θα γυρίσει ο άντρας της Βιολέτας και μάλιστα με άγριες διαθέσεις, διεκδικώντας το καφενείο του.

«Θα υπάρξει μια μεγάλη καταστροφή στα χωράφια. Θα έχουμε πολλά πράγματα, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και να γίνεται χαμός σε αυτό το σίριαλ. Έμαθα ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει και ο άντρας μου, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο άντρας μου ακόμα. Θα έχει ενδιαφέρον, δεν τον έχουν βρει ακόμα, τον ψάχνουν τώρα. Φαντάζομαι ότι δεν θα τα ξαναβρώ με τον άντρα μου, προς το παρόν τουλάχιστον. Απλώς η στάση μου θα είναι αμυντική γιατί έμαθα ότι έρχεται με άγριες διαθέσεις να πάρει το καφενείο πίσω.

Το ότι ο Μελέτης είναι ο γιος της Ανέτ θα είναι μεγάλο σοκ και για τον ίδιο, όχι μόνο για τους Σεβαστούς. Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να πω άλλα. Το τι μπορεί να προκαλέσει αυτό το σοκ σε έναν άνθρωπο… Κάτι θα κάνει, αλλά δεν ξέρω τι», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.