«Αν η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε πρόταση που την προσέβαλε, θέλει κότσια για να πει όχι»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Καλά έκανε, αυτό που είπε το βρίσκω πολύ σπουδαίο..."

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής στην κάμερα του Πρωινού και τη Νάνσυ Παραδεισανού. Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2019, ο δημοσιογράφος και τηλεκριτικός πέρασε από… κόσκινο ολόκληρη την τηλεόραση.

Νίκος Μουτσινάς, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χριστίνα Μπόμπα, Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Φερεντίνος και πολλοί ακόμα μπήκαν στο στόχαστρο!

«Η αισιοδοξία στην τηλεόραση έφερε καινούργια πράγματα. Σίριαλ, όπως οι Άγριες Μέλισσες, και καινούργιους ηθοποιούς» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Περρής.

«Ο ΣΚΑΪ μάζεψε πάρα πολύ κόσμο. Έκανε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι τσαπατσούλικο, σαν να βάλεις ένα παιδάκι που δεν ξέρει και τους λες ότι μπορείς να μου ζωγραφίσεις» ανέφερε, επίσης, ο δημοσιογράφος εκφράζοντας ωστόσο τη θετική του άποψη για την προσπάθεια της Χριστίνας Μπόμπα στο πλευρό του Γιώργου Λιανού στην παρουσίαση του Voice. «Έχω ακούσει διάφορα για την Χριστίνα Μπόμπα, εγώ την βρίσκω συμπαθητική.  Για το συγκεκριμένο είναι μια χαρά. Δεν μπορεί να λάμψει κάποιος με το πρώτο του πάτημα».

«Ένα πρόσωπο που ξεχώρισε φέτος είναι η Δέσποινα Βανδή» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Βαγγέλης Περρής προσθέτοντας πως «είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια. Το έχει, είναι πολύ καλός και συγκεκριμένος ο λόγος της, μιλάει καλά Ελληνικά και στέκεται ωραία».

«Είναι μια εποχή που τα τηλεπαιχνίδια περνούν κρίση. Τηλεπαιχνιδάς, με τεράστιες επιτυχίες στα τηλεπαιχνίδια, είναι ο Φερεντίνος. Το καινούργιο ήταν λίγο ξεθυμασμένο σε σχέση με αυτό που τον ξέραμε» πρόσθεσε σχετικά με τον Χρήστο Φερεντίνο και το «Πάνω Κάτω».

Όσον αφορά, τώρα, στην τηλεοπτική απουσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου, ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εντάξει… Κάπου θα βρεθεί. Νομίζω πως καλά έκανε και αυτό που είπε το βρίσκω πολύ σπουδαίο. Όταν θεωρείς ότι μια πρόταση σε προσβάλει, θέλει κότσια και ικανότητες για να πεις όχι. Όλα τα προγράμματα του Alpha επελέγησαν ή κόπηκαν για οικονομικούς λόγους. Ήθελαν να κάνουν ένα συμμάζεμα. Το συμμάζεμα αυτό, στην πρώτη φάση, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και υπάρχει μια κρίση ταυτότητας

«Πάντα είχα την άποψη ότι ο Νίκος Μουτσινάς πρέπει να κάνει μια εκπομπή μόνος του γιατί είχε την ικανότητα να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συμπαρουσιάστριες. Δηλαδή έκανε μια εκπομπή για τις συμπαρουσιάστριες και όχι για τον κόσμο» σχολίασε, τέλος, ο Βαγγέλης Περρής για την επιτυχία του Νίκου Μουτσινά στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ.

«Τώρα που είναι μόνος του απευθύνεται απευθείας στον κόσμο και, αυτό που βγάζει, είναι πάρα πολύ ωραίο. Είναι πληθωρικός, ταλαντούχος» κατέληξε ο δημοσιογράφος.