Αμήχανη η Λένα Δροσάκη για την ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη

"Του είπα και γω ένα ποίημα..."

Στην κοπή της πίτας στο θέατρο Βεάκη συνάντησε την Λένα Δροσάκη η κάμερα του «Έλα χαμογέλα». Η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» ενώ παράλληλα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή πλάι στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στην πρόσφατη τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, η κούκλα ηθοποιός δεν έκρυψε την αμηχανία της. «Και εγώ την είδα» σχολίασε με χαμόγελο.

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα, αν και δεν περίμενα να δω την ανάρτηση» συμπλήρωσε η Λένα Δροσάκη. «Χάρηκα πολύ και του είπα και γω ένα ποίημα γιατί αυτές τις γιορτές είχαμε επέτειο» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Λίγο πιο μετά, ωστόσο, η Λένα Δροσάκη εξέφρασε ξανά την αμηχανία της μιλώντας για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό. «Νιώθω… Ζεστάθηκα λίγο! Νιώθω λίγο περίεργα αυτή τη στιγμή, δεν έχω συνηθίσει κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ όμορφα και… πολύ όμορφα».

Όσον αφορά, δε, δημοσιεύματα που θέλουν το όμορφο ζευγάρι να προχωράει σύντομα σε γάμο, η Λένα Δροσάκη μπέρδεψε τη γλώσσα της και σημείωσε πως «δεν ξέρω, τα είδα και γω αυτά τα δημοσιεύματα είναι η αλήθεια».

Γλυκό στιγμιότυπο, ομολογουμένως, από την ηθοποιό δεν συμφωνείτε;