Άλλος άνθρωπος ο Λεωνίδας Κακούρης στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση

Λεωνίδας Κακούρης

Το 1987 στου "Κουτιού τα παραμύθια"...

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Λεωνίδας Κακούρης στο The 2night Show της Τετάρτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνιστής στις Άγριες Μέλισσες δέχθηκε, μεταξύ άλλων, μια ιδιαίτερη έκπληξη από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του late night ζήτησε από το control να προβάλλει ένα απόσπασμα από την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του ηθοποιού το 1987 στου «Κουτιού τα παραμύθια». Όπως, μάλιστα, σημείωσε ούτε και ο ίδιος κατόρθωσε να διακρίνει τότε τον Λεωνίδα Κακούρη!

«Ήταν πολύς κόσμος σε εκείνη την δουλειά. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στον φακό. Ήμουν ο μικρός Ινδιάνος με τα μακριά μαλλιά που στο τέλος γινόταν λύκος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσον αφορά τη διάθεση, κάποια στιγμή στη διάρκεια της καριέρα του, να αφήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν σαφής. «Δεν υπήρξε ποτέ ακριβώς η σκέψη να τα παρατήσω για τη δουλειά μου. Παίρνω λίγο μια απόσταση και προσπαθώ να δω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να βγω από το τέλμα, ναι».

«Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, δεν είναι απλή. Δεν είναι δουλειά που μπορεί να την κάνει ο καθένας. Παίζεις με την ψυχή σου, παίζεις με τα συναισθήματα, με τον κόσμο, με τις αναμνήσεις και τα βιώματα σου» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες.

Εσείς, αλήθεια, διακρίνετε με ευκολία στο απόσπασμα τον ηθοποιό;