Αλλάζει η διαδικασία για την αποχώρηση στο MasterChef – Η ανακοίνωση των κριτών

MasterChef

Τι θα συμβεί στο MasterChef;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και πριν από την ομαδική δοκιμασία, στην οποία οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, ανακοίνωσε πως αλλάζει η διαδικασία από την οποία θα βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όπως εξήγησε ο διακεκριμένος σεφ, οι παίκτες των δύο ομάδων που θα χάσουν στη σημερινή ομαδική, δεν θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αλλά θα περάσουν από μαγειρικές δοκιμασίες, προκειμένου να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Μόνο μία ομάδα θα μπορεί να είναι η νικήτρια. Οι παίκτες των δύο άλλων ομάδων αυτόματα θα είναι όλοι χαμένοι. Και σας λέμε από τώρα ότι στη συνέχεια δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Το ποιοι θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης θα κριθεί από μαγειρικές δοκιμασίες, τις οποίες θα μάθετε μετέπειτα, αφού τελειώσει η ομαδική δοκιμασία», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Οι σεφ μας έσωσαν, είναι πάρα πολύ δίκαιοι. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν γιατί όντως θα ψήφιζαν τα παιδιά που έχουν μπει. Στάνταρ, σας το λέω να το ξέρετε», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.