Άγριο ξέσπασμα της Μέγκι Ντρίο κατά Εύης Ιωαννίδου – «Πες τις κακίες που κάνεις πισώπλατα στις φίλες σου»

Μέγκι Ντρίο

«Κατέβα από το καλάμι σου Εύη μου, σε παρακαλώ κατέβα».

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι YES”. Η Μέγκι Ντρίο έδινε συνέντευξη για τον τελικό του GNTM κι εκείνη τη στιγμή πέρασε από μπροστά της η Εύη Ιωαννίδου.

Η Μέγκι έκανε αρχικά μια γκριμάτσα βλέποντας την πρώην φίλη της από την τριάδα της φωτιάς και εν συνεχεία σηκώθηκε και της γύρισε την πλάτη, ενώ ξέσπασε κατά της Εύης με δηλώσεις που θα συζητηθούν.

«Ο τελικός του GNTM ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Υπάρχει τελικά ψηφοφορία; Μήπως αυτή η ψηφοφορία δεν ανοίγει ποτέ; Ο κόσμος ήθελε την Άννα Μαρία, οπότε αν έβγαζαν την Κάτια θα τρώγανε το… πέσιμο από όλη την κοινωνία. Οπότε, σου λέει, να το μοιράσουμε διά δύο», είπε η Μέγκι Ντρίο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέρασε από μπροστά της η Εύη Ιωαννίδου.

«Κάνατε πέσιμο στο διεθνές μοντέλο; Πηγαίνετε να την πιάσετε, είναι διεθνές μοντέλο αυτή τη στιγμή, πάει στο επίπεδο της Ναόμι Κάμπελ και πρέπει να την ρωτήσετε για τη διεθνή καριέρα που έχει κάνει. Την ειρωνεύομαι γιατί αυτό το ύφος πια, μου είπαν και τα κορίτσια που ήταν μαζί της τώρα, ότι μπήκε στα καμαρίνια, δεν χαιρέτησε καμία, της κοιτούσε όλες με αυτό το φρύδι το σηκωμένο. Κατέβα από το καλάμι σου Εύη μου. Σε παρακαλώ, κατέβα από το καλάμι σου και πες και στον κόσμο τις κακίες που κάνεις πισώπλατα στις φίλες σου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Στη συνέχεια, η Μέγκι Ντρίο σηκώθηκε κι έκατσε πλάτη στην Εύη Ιωαννίδου, λέγοντας: «Για μένα είναι ανύπαρκτη κι αυτή».