Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές του σίριαλ στέλνουν ευχές για τη νέα χρονιά

Άγριες Μέλισσες

Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Κουκουράκης και όλοι οι συντελεστές του ΑΝΤ1!

Πρόκειται για την σειρά που σίγουρα ήρθε για να μονοπωλήσει τα βράδια μας τόσο το 2019, που φεύγει, όσο και το 2020, που έρχεται. Ο λόγος για τις «Άγριες Μέλισσες» τους πρωταγωνιστές των οποίων συνάντησε η κάμερα του Πρωινού στο αγαπημένο Διαφάνι!

«1960 Διαφάνι… Μέχρι το 2020, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, κάποια όχι, ελπίζω αυτές τις γιορτές να αλλάξουν και άλλα» ανέφερε με χαμόγελο ο Αναστάσης Ροϊλός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Ειρήνη, υγεία, ευτυχία! Εγώ δεν θα πω τέτοια… Θα σας καλέσω στο Διαφάνι, το μόνο που δεν έχει Wi Fi, δεν έχει κινητά, δεν έχει τίποτα» σχολίασε με χιούμορ ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές με τον παπά του χωριού, Κώστα Σαββιδάκη να έρχεται να προσθέτει πως «να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και να βρισκόμαστε εκεί που αναπνέουμε καλά. Ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Όταν η αναπνοή μας είναι καλή, εκεί πρέπει να είμαστε»

Η Κατερίνα Διδασκάλου, επίσης, ευχήθηκε με χαμόγελο «αφθονία εφ’ όλης της ύλης. Αφθονία υγείας, χρόνου, αγάπης και χρημάτων για να κάνουμε ακριβώς αυτά που θέλουμε».

«Από εμένα ένα δυνατό, όμορφο, με υγεία, χαρές, χωρίς γκρίνια και στεναχώρια 2020» σημείωσε ο Θωμάς Κυπραίος, δηλαδή ο Γιάννης Στάνκογλου ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να φέρει «υγεία και λίγο χρόνο περισσότερο».

Ακόμα, ο Γιάννης Κουκουράκης ευχήθηκε στους τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς «Ειρήνη μέσα στην καρδιά κυρίως, ζεστασιά μέσα μας, να υπάρχει μια γλυκάδα και εννοείται υγεία πάνω απ’ όλα. Όλα τα άλλα έρχονται».

Χρόνια πολλά σε όλους, να είμαστε όλοι καλά και πάντα να θυμόμαστε ότι αυτές οι γιορτές είναι για να μας θυμίζουν ότι είναι γιορτές αγάπης και πρέπει να έχουμε αγάπη στην καρδιά μας γιατί αυτή θεραπεύει τα πάντα» ευχήθηκε με τη σειρά της, η Θεοφανία Παπαθωμά.