Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για γνωστή ηθοποιό στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στα Γιάννενα.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο δημοτικό μας τραγούδι παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά” το βράδυ του Σαββάτου. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Ναταλία Μίγδου, σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, καθώς η ίδια τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στα Γιάννενα.

Οι Χρυσόστομος Μητροπάνος, Δημήτρης Υφαντής, Παναγιώτης Λάλεζας, Γιώτα Γρίβα, Αρετή Κετιμέ, Μανώλης Κονταρός, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Βαγγέλης Δημούδης, Αλέξης Παρχαρίδης και Λευκοθέα Φιλιππίδη ερμήνευσαν αγαπημένα και δημοφιλή τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τον Πόντο και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και τη Μικρά Ασία, με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Ασπροπύργου “ΘΡΙΑ”, που αποτελείται από κορυφαίους σολίστες του είδους.

«Το θέμα της σημερινής εκπομπής είναι ο σοβαρός λόγος που ήρθα από τα Γιάννενα για να βρίσκομαι εδώ. Για μένα, η παραδοσιακή μουσική, επειδή είμαι μια γνήσια Ηπειρώτισσα, σημαίνει το κλαρίνο. Το κλαρίνο μπορεί να είναι τα πάντα, μπορεί να είναι μοιρολόι, μπορεί να είναι νανούρισμα, γάμος, βάφτιση, παιάνας, εμβατήριο, γέννηση, θάνατος…», είπε η Ναταλία Μίγδου.