Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι του Γιώργο Δασκουλίδη στο Λαγονήσι

Γιώργος Δασκουλίδης

«Είχαμε έναν φίλο στην Αφρική και σκέφτηκα να κάνω επιχείρηση στη Ζάμπια. Τα πράγματα δεν βγήκαν όπως τα φανταζόμουν».

Ο Γιώργος Δασκουλίδης άνοιξε το σπίτι του στο Λαγονήσι και υποδέχθηκε τη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση με την σύντροφό του, την Εύη, την απόφασή του πριν από χρόνια να φύγει στην Αφρική, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί.

«Ζω στην Αθήνα χωρίς να είμαι στην Αθήνα. Ήθελα να έχω άπλα για το σκυλί μου. Με την Εύη είμαστε μαζί δέκα χρόνια, έχω κάνει πρόταση γάμου. Μέσα στο 2020 πιστεύω ότι θα παντρευτούμε. Είμαστε σαν παντρεμένοι, θα το κάνουμε πιο πολύ για τους γονείς. Μετά το γάμο θα γίνουμε περισσότερο οικογένεια.

Το 2013 τα παράτησα όλα κι έφυγα να ζήσω με την Εύη μόνιμα στην Αφρική. Είχαμε έναν φίλο στην Αφρική και σκέφτηκα να κάνω επιχείρηση στη Ζάμπια. Τα πράγματα δεν βγήκαν όπως τα φανταζόμουν, αλλά ήταν μοναδική εμπειρία. Μείναμε στην Αφρική 8 μήνες. Το πλάνο ήταν να μείνουμε πέντε με δέκα χρόνια.

Ο γιος μου ζει στην Αγγλία, πηγαίνει σε σχολείο εκεί. Είχα σκοπό να τον φέρνω στην Αφρική. Ο Κωνσταντίνος μου είναι σήμερα 17 ετών. Θέλω πολύ να κάνω κι άλλο παιδί. Είμαι σε ηλικία που δεν μπορώ να το αποφύγω», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης.