Αυτό είναι το πρωτότυπο σπίτι των Droulias Brothers

Droulias Brothers

"Στο σπίτι μας τις δουλειές κάνει μια κοπέλα"

Μια ιδιαίτερη ξενάγηση έκαναν οι Droulias Brothers στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 καθώς υποδέχθηκαν στο σπίτι τους την κάμερα του Πρωινού και την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού. Μέσα σε όλα, θυμήθηκαν την «επεισοδιακή» συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

Από τη ρομαντική τους σοφίτα μέχρι το τεράστιο μπαλκόνι τους με θέα ολόκληρη την Αθήνα, τα δυο αδέλφια μάς σύστησαν τις αγαπημένες τους γωνιές ενώ άνοιξαν και το ψυγείο τους. Μέσα στο οποίο ανακάλυψαν… μια χαλασμένη σαλάτα!

«Στο σπίτι μας τις δουλειές κάνει μια κοπέλα, φοβερή, που έρχεται και καθαρίζει» σημείωσαν χαρακτηριστικά οι Droulias Brothers.

Το συγκρότημα από την Κρήτη πρόδωσε, μάλιστα, πως «έχει τύχει να έρθουν κορίτσια στο σπίτι που δεν έπλυναν ούτε ένα ποτήρι».

«Ήμασταν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη τότε που έκανε είσοδο στο πλατό ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς» ανέφεραν, σε άλλο σημείο, οι Droulias Brothers. «Είχαν παγώσει όλοι όταν τον είδαν, εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι γίνεται. Πολύ ευγενικός άνθρωπος, συστηθήκαμε και μας καλοχαιρέτισε».

Πως σας φαίνεται, αλήθεια, ο χώρος των Droulias Brothers;