Αυτό είναι το μέλλον για τις Άγριες Μέλισσες – Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα

Άγριες Μέλισσες

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

Στον αέρα της εκπομπής “Μεσημέρι YES” βγήκε η Νάνσυ Νικολαϊδου, η οποία έδωσε το δικό της ρεπορτάζ για το μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες.

«Έχει γίνει ένα ολόκληρο θέμα τις τελευταίες ημέρες, το οποίο ξεκίνησε μετά από ανάρτηση φωτογραφιών των πρωταγωνιστών της σειράς του ΑΝΤ1 στα social media που έγραφαν από κάτω ότι «επιστρέφουμε σε λίγο», “δεν θα υπάρξει πολύς χρόνος μέχρι να ξαναβγούμε στον αέρα”. Αυτό πυροδότησε μια σειρά από αντιδράσεις και μια παραφιλολογία ότι η σειρά οσονούπω έρχεται στους δέκτες μας ξανά. Αυτό δεν ισχύει.

Είχε αποφασιστεί η παύση των γυρισμάτων για 15 μέρες, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Και σύμφωνα με όλα αυτά που μου είπαν οι άνθρωποι της παραγωγής και από τον ΑΝΤ1, εστάλη ένα μέιλ στους συντελεστές των Άγριων Μελισσών που τους παύει γυρίσματα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου. Αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται να αλλάξει. Για γύρισμα, οι άνθρωποι αυτοί, δεν πρόκειται να μπουν νωρίτερα από τα τέλη Απριλίου, μη σας πω αρχές Μαϊου.

Και όλα αυτά πάντα με γνώμονα  το ποιες θα είναι οι εξελίξεις και τα δεδομένα μέχρι τις αρχές Μαϊου. Υπάρχουν κάποια επεισόδια που έχουν γυριστεί, κάποια είναι ολοκληρωμένα και κάποια ανολοκλήρωτα. Ακόμα και τα ολοκληρωμένα δεν είναι προγραμματισμένο για το πότε θα παίξουν», είπε μεταξύ άλλων η Νάνσυ Νικολαϊδου.