Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι του Βασίλη Χαλακατεβάκη

Σπίτι

"Κουτούλαγε ο κόσμος στο δρόμο όταν μας έβλεπε στους Απαράδεκτους"

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης υποδέχθηκε την κάμερα του Πρωινού και την Νάνσυ Παραδεισανού στην όμορφη οικεία του στο Γαλάτσι. Ο ηθοποιός, που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Καφέ της Χαράς» και την παράσταση «Χάρολντ και Μοντ, μίλησε για την εποχή των Απαράδεκτων ενώ μας παρουσίασε τις αγαπημένες του γωνιές.

«Το σπίτι μου είναι χριστουγεννιάτικο, έχει θετική ενέργεια η περίοδος και το κρατάω όσο μπορώ. Ξεστολίζω τα χριστουγεννιάτικα για να στολίσω αποκριάτικα και μετά πασχαλινά και καλοκαιρινά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. «Η γυναίκα μου είναι το καλύτερο κορίτσι. Γνωριστήκαμε στη δουλειά, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είμαστε μαζί δέκα χρόνια γιατί με αγαπάει και την αγαπάω»

Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση ενθουσιασμού που έχει δεχθεί ο ηθοποιός για την επιτυχία που είχαν σημειώσει οι θρυλικοί «Απαράδεκτοι»; «Κουτούλαγε ο κόσμος στο δρόμο όταν μας έβλεπε και αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Πηγαίναμε στο περίπτερο και έπεφτε ο κόσμος στα πεζοδρόμια. Έχω δει τρακάρισμα μπροστά μου. »

Τέλος, ο ηθοποιός πρόδωσε με χαμόγελο πως «μου έστελνε κατά καιρούς μηνύματα ο Χάρης Ρώμας πως θα γίνει το remake του Καφέ της Χαράς και δεν τον πίστευα».