Αυτή η ομάδα έχασε την ασυλία στο MasterChef και βγήκε στον τάκο

MasterChef

Απρόσμενη εξέλιξη στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR!

Τα πάντα είχε το επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης. Ανάμεσα σε άλλα, βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία ασυλίας!

Σε αυτή βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ηττημένες ομάδες από την πρώτη ομαδική δοκιμασία του νέου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, όπου και ανέβηκε η αδρεναλίνη στα ύψη με το ανατρεπτικό της αποτέλεσμα. Ο λόγος για τους κόκκινους και τους πράσινους που μονομάχησαν προκειμένου να αποφύγουν την δύσκολη διαδικασία να ψηφιστούν τα μέλη τους και να αποχωρήσει κάποιος από εκείνους.

Έτσι, έπειτα από μια ιδιαίτερη express δοκιμασία, οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που έχασαν την ασυλία με αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο. Ο πρώτος υποψήφιος από την ομάδα είναι ο Γιώργος και αύριο, Παρασκευή, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα πρέπει να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση!

«Εγώ δεν πιστεύω ότι φταίω αλλιώς θα το είχα πάρει πάνω μου» σημείωσε ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Ηλίας προσθέτοντας πως «μπορεί να μην έπρεπε να είχα επιλέξει τον Γιώργο, ας μου το είπε, μπορεί να φάνηκε βλακεία. Δεν ήταν καθαρά δική μου επιλογή να βγω αρχηγός, με διάλεξαν, θεωρώ πως μπορέι και να ήθελαν να με διαλέξουν για να πάω σπίτι αν πάει κάτι στραβά».

Πως σας φάνηκε, αλήθεια, το αποτέλεσμα στο MasterChef;