Αυτές είναι οι βαθμολογίες των κοριτσιών στον τελικό του GNTM

GNTM

Μάχη στήθος με στήθος για την κορυφή!

Ο τελικός του GNTM πλησιάζει και τα spoilers οργιάζουν ολοένα και περισσότερο! Συγκεκριμένα, όπως έχει ήδη γνωστό, το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι μόδας θα προβληθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στο STAR.

Οι διαφορές ανάμεσα στα τρία κορίτσια που θα διαγωνιστούν για την κορυφή είναι μικρές και η μάχη αναμένεται να γίνει στήθος με στήθος. Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», μάλιστα, δόθηκαν ακριβώς οι βαθμολογίες που συγκεντρώνουν οι τρεις φιναλίστ μετά τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες του τελικού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN και τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες λοιπόν, η Κέισι Μίζιου έχει συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Άννα Μαρία Ηλιάδου 73 βαθμούς και η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται στην πρώτη θέση με 74 βαθμούς.

«Η πρώτη δοκιμασία πραγματοποιήθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας και του κόνσεπτ της φωτογράφισης ήταν τα ακριβά κοσμήματα. Σε αυτή την δοκιμασία, η Άννα Μαρία κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερα 10αρια από την κριτική επιτροπή» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της εκπομπής. «Η δεύτερη δοκιμασία είχε θέμα το πάρτι και τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Οι πληροφορίες για αυτή την δοκιμασία θέλουν την Κάτια να έχει πάρει τρία 10αρια από την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ ο Άγγελος Μπράτης της έδωσε 8 βαθμούς».

«Στην τρίτη δοκιμασία, της οποίας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο live του τελικού, θα δούμε τα τρία κορίτσια του GNTM να ποζάρουν με τους αγαπημένους τους στη βροχή με θέα την Ακρόπολη. Μάλιστα στον τελικό, πέρα από την αποκάλυψη της βαθμολογίας για την τρίτη δοκιμασία, το κοινό μέσω ψηφοφορίας θα αποφασίσει ποια θα είναι η νικήτρια του GNTM».

Αναμένουμε να δούμε αν θα «πέσουν» μέσα οι πληροφορίες…