Αδιανόητη ανατροπή στο GNTM – Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο νικήτριες του διαγωνισμού

GNTM

Δείτε όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model.

24 πανέμορφα κορίτσια έζησαν μια μοναδική εμπειρία και τα πιο έντονα συναισθήματα, στην πορεία τους στο GNTM. Συγκίνηση και χαρά για την επιτυχία, αγωνία και ενθουσιασμό για το επόμενο βήμα, απογοήτευση και φόβο για την αποτυχία. Έκλαψαν, πείσμωσαν, έχασαν, κέρδισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν, συνέχισαν. Πασαρέλες, χιλιάδες κλικ, επιβραβεύσεις και μια μοναδική εμπειρία στο Μιλάνο οδήγησαν τις Top3 του GNTM, στη μεγάλη στιγμή του τελικού.

Οι τρεις καλύτερες, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπάνκο, ήρθαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που έκριναν και ανέδειξαν τη μεγάλη νικήτρια του GNTM.

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού του GNTM ήταν 3 φωτογραφίσεις. Το concept των φωτογραφικών δοκιμασιών ήταν «Celebration» κατά τη διάρκεια των οποίων, οι τρεις φιναλίστ φωτογραφήθηκαν στο φακό του Δημήτρη Σκουλού, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και λάμψης.

Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία στον τελικό – Τα παράπονα του συντρόφου της, παρέμβαση των κριτών

Στην πρώτη δοκιμασία με τίτλο «The Preparation/Towels», οι υποψήφιες του GNTM πόζαραν στη σουίτα ενός ξενοδοχείου φορώντας πετσέτες και ανεκτίμητα κοσμήματα, ενώ προετοιμάστηκαν για μια μεγάλη βραδιά, σε πολυτελή σουίτα ενός ξενοδοχείου. Το ζητούμενο για τις υποψήφιες ήταν να δείχνουν λαμπερές και να αποδώσουν στις φωτογραφίες τους, συναισθήματα χαράς και ανυπομονησίας.

Στη δεύτερη δοκιμασία του τελικού του GNTM με τίτλο «The Party/ Havana Club» το σκηνικό θύμιζε κάτι από κλαμπ της Κούβας του ’50. Η ατμόσφαιρα παλιού Hollywood, τα εκτυφλωτικά φορέματα και η Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που συμμετείχαν στη λήψη, πλαισίωσαν τις υποψήφιες, οι οποίες ήταν ντυμένες με high fashion τουαλέτες και κοσμήματα, ως πρωταγωνίστριες του party, που έπρεπε απλώς να… κλέψουν την παράσταση!

Το όνειρο της Άννας Μαρίας και η αινιγματική ατάκα της Κάτιας για την Μαρτίνα

Η τρίτη δοκιμασία του τελικού του GNTM με τίτλο «The After Party/ Dancing In The Rain» επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. Το πάρτι είχε τελειώσει και τα κορίτσια γιόρτασαν τη μεγάλη τους στιγμή, παρέα με τους συντρόφους τους. Χορός στη βροχή, διάχυτος ερωτισμός αλλά και συναισθηματική φόρτιση, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν μαζί με τις πόζες τις τελευταίες εικόνες των κοριτσιών.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών του τελικού του GNTM ήταν παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης. Επίσης το παρών έδωσαν η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η art director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η τριπλή δοκιμασία του τελικού ολοκληρώθηκε με μια αίσθηση χαράς και ικανοποίησης τόσο από τους κριτές όσο και από τα επίδοξα top models. Το τελευταίο ραντεβού, πριν την ανάδειξη της νικήτριας, ήταν στο πλατό του GNTM, σε ατμόσφαιρα και διάθεση απόλυτα γιορτινή και λαμπερή!

“Πάγωσε” η Κάτια Ταραμπάνκο στον τελικό με την πρόταση γάμου του πρώην, πλέον, συντρόφου της

Το πλατό γέμισε με ομορφιά και χάρη καθώς επέστρεψαν για τελευταία φορά οι παλιές παίκτριες του GNTM, προκειμένου να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους, όλες ντυμένες με φορέματα υψηλής ραπτικής από τη συλλογή του Άγγελου Μπράτη, και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος της νικήτριας του GNTM 2!

Στο πλατό βρέθηκαν και συγγενείς των τριών υποψηφίων για να τις εμψυχώσουν και να ζήσουν από κοντά αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους, ενώ η ανακοίνωση της νικήτριας θα γινόταν σε ζωντανή μετάδοση.

Στον μεγάλο τελικό, το τηλεοπτικό κοινό είχε εξαιρετικά σημαντικό ρόλο καθώς ήταν ο 5ος κριτής της ανάδειξης του Greece’s Next Top Model, έχοντας τη δυνατότητα να βαθμολογήσει ζωντανά την αγαπημένη του υποψήφια και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα μέσα από την πλατφόρμα του Star.

Οι βαθμολογίες στις τρεις δοκιμασίες του τελικού του GNTM:

Πρώτη: Άννα Μαρία 40, Κέισι 35, Κάτια 36

Δεύτερη: Άννα Μαρία 33, Κέισι 37, Κάτια 38

Τρίτη: Άννα Μαρία 39, Κέισι 36, Κάτια 38

Συνολική βαθμολογία από τις δοκιμασίες: Άννα Μαρία 112, Κάτια 112, Κέισι 108

Σε εκείνο το σημείο, όμως, κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, προκειμένου να αναδειχθεί η νικήτρια, συνέβη κάτι που δεν έχει προηγούμενο.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως «έπεσε» το σύστημα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και ως εκ τούτου η παραγωγή αποφάσισε να δώσει τη νίκη στην Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, που ισοβαθμούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Οι δύο διαγωνιζόμενες, λοιπόν, μοιράζονται την πρώτη θέση και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η κάθε μία κερδίζει ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.