Victor Vernicos: «Πήρα στήριξη κυρίως απ’ το εξωτερικό και από κάποιους στην Ελλάδα»

Victor Vernicos

"Εγώ τα έδωσα όλα αλλά μάλλον δεν ήταν η βραδιά μας, δεν ήταν η μοίρα μας", παραδέχεται ο Vcitor Vernicos για τον αποκλεισμό της χώρας μας από τον Τελικό της Eurovision.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Victor Vernicos. Ο 16χρονος εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, λίγες μόλις ώρες μετά τον αποκλεισμό του από τον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης, περιγράφει την εμπειρία του από το Λίβερπουλ και τη γεύση που του άφησε η συμμετοχή του.

«Είμαι καλά. Ήταν μία τέλεια εμπειρία που νομίζω ότι δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Χάρηκα πάρα πολύ που εκπροσώπησα τη χώρα μας στη Eurovision και χάρηκα επίσης για τη στήριξη που πήρα από το εξωτερικό και από κάποιους στην Ελλάδα», δηλώνει ο Victor Vernicos.

«Σίγουρα το όνειρό μου ήταν να προκριθούμε στον Τελικό και να πάμε καλά αλλά έτσι ήταν να γίνει. Δεν ήταν η βραδιά μας, δεν ήταν η μοίρα μας», παραδέχεται ο νεαρός τραγουδιστής.

«Χθες βράδυ ανέβηκα πάνω στη σκηνή και τα έδωσα όλα, δεν είχα το άγχος που πολλοί πίστευαν ότι έχω. Θεωρώ όμως ότι ήταν σημαντικό αυτό που έκανα, τα έδωσα όλα με ένα τραγούδι αληθινό, βγαλμένο μέσα από την καρδιά μου», αναφέρει στη συνέχεια.

«Δεν θέλω να μιλήσω για όλους αυτούς τους παράγοντες που μπορεί να πήγαν λάθος. Αυτό που ήταν να γίνει έγινε», κατέληξε ο Victor Vernicos, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στη σκηνή της Eurovision, αφού όπως λέει είναι μία διοργάνωση που αγαπάει πολύ.