Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Γεωργία: «Η αγάπη του κόσμου με έχει βοηθήσει να σταθώ δυνατή»

Γεωργία

«Η στήριξη είναι απέραντη, συνεχίζουμε τον αγώνα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση», λέει η Γεωργία.

Συγκινημένη από την αγάπη και τη στήριξη της κοινωνίας δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» η 24χρονη Γεωργία, που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

«Ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη. Η στήριξη είναι απέραντη, συνεχίζουμε τον αγώνα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που μπορεί να έχει συμβεί σε οποιαδήποτε κοπέλα κι όχι μόνο σε εμένα. Η αγάπη του κόσμου με έχει βοηθήσει να σταθώ δυνατή», είπε η Γεωργία.

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες πως βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, με τον δικηγόρο της 24χρονης να δηλώνει πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

«Προς το παρόν θέλω να σας πω ότι εμείς εμπιστευόμαστε τις Αρχές. Η όποια καθυστέρηση που έγινε δεν μπορεί να αλλοιώσει κάποιο αποτέλεσμα. Η Γεωργία είναι συγκινημένη για τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα και τις κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, που αντανακλούν τα μηνύματα της κοινωνίας», είπε ο Αθανάσιος Ζιώγας.

Επιπλέον, ο κ. Ζιώγας δήλωσε πως γίνεται μία έρευνα για κύκλωμα από την υπηρεσία του Οργανωμένου Εγκλήματος: «Είναι μία εξέλιξη μίας δικογραφίας που πιθανολογώ ότι αφορά το οργανωμένο έγκλημα της μαστροπείας».