«Βγαίνει η Μαρία Ιωαννίδου και λέει τα απίστευτα για εμένα»

Μαρία Ιωαννίδου

'Με πήραν τις προάλλες από εκπομπή και μου είπαν ότι βγήκε η Μαρία Ιωαννίδου και μιλά για εσένα. Είπα πάλι; Τώρα;"

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τις δυσκολίες που πέρασε στο θέατρο, πριν κάνει τις επιτυχίες του, αλλά και την αντιπαράθεση που είχε με την Μαρία Ιωαννίδου.

«Γενικά κέρδισα από την Παριζιάνα, κυρίως καλλιτεχνικά. Έφτασα σε ένα σημείο ως παραγωγός να μην παίρνω τηλέφωνο τους ηθοποιούς για να συνεργαστούν μαζί μου αλλά να με παίρνουν αυτοί για να δουλέψουν… Ήταν μια ηθική αποζημίωση γιατί θυμάμαι όταν έκλεισα τα δικαιώματα, απεγνωσμένα έπαιρνα πολλούς γνωστούς ηθοποιούς και κάποιοι μου απαντούσαν και με αγένεια. Ποιος είσαι εσύ και γιατί να δουλέψω σε δουλειά σου μου είπε ένα πολύ σπουδαίο όνομα, που μετά την Παριζιάνα μου πρότεινε να ανεβάσουμε ένα δικό του έργο. Του το υπενθύμισα» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για τι Κλουβί με τις τρελές πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Υπήρχε μια τρέλα και σε κάποια μέλη της διανομής. Βγαίνοντας, βρίζοντας και καταλογίζοντάς μου χαρακτηρισμούς που δεν μου αρμόζουν και κατηγορώντας με για πράγματα που δεν είχα καν την ευθύνη, ότι μας άφησε άνεργους, έκλεισε το θέατρο, είναι ανήθικος… ‘Ολα αυτά που είπε πασίγνωστη ηθοποιός κι είχα χαρά, που θα δουλεύαμε μαζί. Με πήραν τις προάλλες από εκπομπή και μου είπαν ότι βγήκε η Μαρία Ιωαννίδου και μιλά για εσένα. Είπα πάλι; Τώρα; Βγαίνει και λέει στον κόσμο τα απίστευτα κι ότι την έχω αφήσει απλήρωτη από το Κλουβί με τις τρελές, που ήρθε εδώ με τον σύντροφό της και πληρώθηκε μετρητοίς σε φάκελο.»