«Βεβαίως και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ακόμα δεν τα καταλαβαίνω»

Τηλεθέαση

«Ως παρουσιάστρια έχω έρθει σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να αντιληφθώ ανθρώπους κλειστούς ή συνεσταλμένους στην κουβέντα, ώστε να βρω μια δίοδο».

Η Νάντια Κοντογεώργη μίλησε στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τα κλειστά θέατρα.

«Αυτή τη δύσκολη περίοδο με κρατάει ο κόσμος. Η σχέση μας είναι αμφίδρομη. Το προηγούμενο lockdown με βρήκε σπίτι σε απόλυτη πειθαρχία, ούσα ηθοποιός. Με αυτό το “ταξίδι” μου στην ΕΡΤ η καθημερινότητα έχει διαμορφωθεί με τόσο ενδιαφέροντα τρόπο και είμαι βαθιά ευγνώμων.

Και μόνο που ξυπνάω το πρωί και έχω να πάω στη δουλειά μου, νιώθω τυχερή. Ακόμα και στο θέατρο, κάθε φορά που είχα δουλειά ήμουν τυχερή. Η εκπομπή που κάνω δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά μου, δεν ήταν ποτέ κάτι που φανταζόμουν για τον εαυτό μου. Το “φλΕΡΤ” με έχει κάνει να είμαι καλύτερος άνθρωπος. Το “ταξίδι” μου στην τηλεόραση είναι κάτι καινούργιο, το οποίο απολαμβάνω πάρα πολύ. Βεβαίως και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ακόμα δεν τα καταλαβαίνω.

Έχω άποψη για την εκπομπή, αλλά λειτουργώ ομαδικά γιατί έτσι έχω μάθει στο θέατρο. Ως παρουσιάστρια έχω έρθει σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να αντιληφθώ ανθρώπους κλειστούς ή συνεσταλμένους στην κουβέντα, ώστε να βρω μια δίοδο. Είναι εξαιρετικά άδικο να κλείσουν τα θέατρα, από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα», είπε η Νάντια Κοντογεώργη.