Βέτα Μπετίνη: Συγκινημένη η κόρη της μίλησε στο “Μαζί σου”! «Είναι μέσα μου, δεν πρόκειται να φύγει…»

Βέτα Μπετίνη

«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω ότι η μαμά μου “απελευθερώθηκε”, ότι αυτό χρειαζόταν να γίνει…»

Στην εκπομπή “Μαζί σου” έδωσε συνέντευξη η κόρη της Βέτας Μπετίνη, Λιάνα Καραγιαννίδου, η οποία μίλησε συγκινημένη για την απώλεια της μητέρας της.

«Η Βέτα για πολλούς ανθρώπους ήταν κάτι σαν πρόδρομος, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Μπορεί να έμπαινε εκείνη σε κάτι μόνο και μόνο για να μπουν όλοι οι άλλοι που την ακολουθούσαν, την αγαπούσαν και την εμπιστευόντουσαν. Πολλοί από εμάς βρήκαμε καινούργιους δρόμους στη ζωή μας μέσα από τη Βέτα. Ήταν έμπνευση για πολλούς ανθρώπους. Είναι συνέχεια μαζί μας, καθορίζει τη ζωή μας, είναι μέσα σε μένα, η Βέτα δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Τη στιγμή που “έφυγε” ήταν ο Δημήτρης μαζί της…

Ήταν πολύ δύσκολη μέρα, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω ότι η μαμά μου “απελευθερώθηκε”, ότι αυτό χρειαζόταν να γίνει, αυτό έπρεπε να γίνει, θεωρώ ότι το επέλεξε με πάρα πολλούς τρόπους… Τη μέρα της κηδείας, λίγες ώρες πριν, ήμασταν όλοι μαζί πάνω, οι φίλοι της, οι φίλοι μου, παίζανε οι μουσικές πάρα πολύ δυνατά, τόσο που ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά», είπε μεταξύ άλλων η Λιάνα Καραγιαννίδου.

Δείτε όλα όσα είπε η Λιάνα Καραγιαννίδου…

Σοφία Βογιατζάκη: “Λύγισε” μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1! Συγκινημένη η ηθοποιός εξομολογήθηκε…