Βερύκιος για Μαραντίνη – Παπανώτα: «Όλα εδώ τελείωσαν και ο νοών νοείτω»

Δήμος Βερύκιος

"Δεν θέλω άλλη κουβέντα. Και ο Θοδωρής είναι άξιο παιδί..."

Η διαμάχη που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Παπανώτα μετά από κάποια σχόλια που έγιναν στο Happy Day για την παρουσιάστρια πήρε πολύ σύντομα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην κόντρα ήταν πολλά. Ανάμεσά τους και ο σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης. Ενώ φάνηκε, λοιπόν, πως το όλο θέμα ενδεχομένως πάρει μια πιο σοβαρή διάσταση, ο Δήμος Βερύκιος μας ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης για μια διαφορετική εξέλιξη.

«Ξέρεις ε; Έδωσα χθες όρκο τιμής στον αγαπητό τον φίλο μου τον δικηγόρο, ότι είσαι τόσο καλό παιδί και όλα εδώ τελείωσαν. Έτσι; Και ο νοών νοείτω. Δεν θέλω άλλη κουβέντα. Και ο Θοδωρής είναι άξιο παιδί… και βλέπεις ότι ο γερο Δήμος τα καταφέρνει στον βαθμό που τα καταφέρνει», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δημιουργήθηκε μια ιστορία που κατά την άποψή μου στηρίζεται και σε μία παρεξήγηση. Όταν παίρνουν πολλοί τον λόγο παίρνει μια άλλη διάσταση, Θεωρώ ότι την επόμενη μέρα κιόλας που το κλείσαμε ζητώντας συγγνώμη από τη Σίσσυ αν την στεναχωρήσαμε δεν υπήρχε πρόθεση. Νομίζω εκεί τελείωσε. Όποιοι το συνεχίζουν, το συνεχίσουν για άλλους λόγους και δεν εννοώ το ζευγάρι».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…