Βερόνικα Αργέντζη: «Όταν μου το έλεγαν, ήταν σαν να έχω μέσα μου ερυθρά»

Βερόνικα Αργέντζη

"Δεν ήταν κάτι που το έπαιρνα θετικά διότι αισθανόμουν ότι έφταιγα που η πλάση, ο Θεός και η μητέρα μου με είχε γεννήσει με αυτήν τη φυσιογνωμία" δήλωσε η Βερόνικα Αργέντζη.

Η Βερόνικα Αργέντζη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για την περίοδο που την αποκαλούσαν sex symbol και την απώλεια του συζύγου της.

«Όταν με έλεγαν sex symbol, ήταν σαν να έχω μέσα μου ερυθρά. Δεν ήταν κάτι που το έπαιρνα θετικά διότι αισθανόμουν ότι έφταιγα που η πλάση, ο Θεός και η μητέρα μου με είχε γεννήσει με αυτήν τη φυσιογνωμία. Στην αρχή έπεσα στην παγίδα, που ήμουν 19 χρονών κοριτσάκι και μου έλεγαν βγες εκεί και πες αυτό και εκείνο. Αδιαχείριστο. Συνέβη κι αυτό» ανέφερε η Βερόνικα Αργέντζη.

«Είμαι 53. Με ενοχλεί που σιγά σιγά στην έκφρασή μου αποτυπώνονται το σημάδι, αλλά επειδή δεν είμαι κοκέτα δεν με πειράζει. Αυτό που με ενοχλεί είναι σε σχέση με τις αντοχές μου. Αυτό που ορίζει το σώμα μου και το ορμονικό μου σύστημα.

Ο άντρας μου υπήρξε ο έρωτας της ζωή μου. Ο έρωτας διαρκεί δύο χρόνια, τρία χρόνια και μετά υπάρχει αγάπη. Όλα εκείνα που σε ενώνουν και πολλές φορές πρέπει να τα διαχειριστείς. Ήμουν 26 χρόνια σε αυτόν τον γάμο. Είτε ήμουν με τον σύντροφό μου σήμερα είτε όχι, το ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι εδώ είναι για εμένα το μεγαλύτερο ζήτημα. Άνθρωποι σαν τον άντρα μου, διανοούμενος, θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ» συνέχισε η Βερόνικα Αργέντζη.