Βέρα Κρούσκα: «Μου προσέφεραν τέτοιες ταινίες με πολλά λεφτά, αλλά δεν πήγαινα γιατί θα μου έβαζαν άλλη στάμπα»

Βέρα Κρούσκα

"Έγραφαν το κορίτσι με τα μακριά πόδια. Αυτό δεν μου έλεγε τίποτα, δεν στάθηκα και δεν πόνταρα σε αυτό το πράγμα" ανέφερε η Βέρα Κορύσκα.

Η Βέρα Κρούσκα μίλησε στο Στούντιο 4 και στην Φανή Πλατσατούρα για την Έλλη Λαμπέτη, την ζωή της και την καλλιτεχνική της πορεία.

«Με άγγιξε το χέρι της μοίρας. Είναι το δεύτερο σπουδαίο πρόσωπο στην ζωή μου, μετά την μητέρα μου. Τα χέρια της κι η φωνή της ήταν μοναδικά. Δεν μπορούσε να πει το ρ και μου έλεγε ότι η γλώσσα μου δεν προλαβαίνει να φτάσει πάνω στον ουρανίσκο. Με τα όχι έκανα καριέρα. Όλες τις ταινίες μου ήθελα να τις κάνω. Η αγαπημένη μου είναι η Χρυσομαλλούσα» είπε αρχικά η Βέρα Κρούσκα.

«Η μητέρα μου μού έλεγε να παντρευτείς και της έλεγα είναι λίγο δύσκολο κι άσε με να ξεκινήσω. Της λέω δεν με χαίρεσαι; Με χαίρονται άλλοι άνθρωποι. Αν δεν κάνεις παιδιά, δεν είσαι τίποτα μου έλεγε. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδιά. Έχω συνειδητοποιήσει την μοναξιά μου κι είμαι πολλές ώρες μόνη. Μένω και σε ένα υπέροχο σπίτι με μία πολύ αγαπημένη μου φίλη και μένουμε πάνω κάτω.

Θα έλεγα ψέματα, αν δεν είχα καταλάβει αυτό που έλεγαν ότι είμαι ένα ντερέκι. Για τότε ήμουν πολύ ψηλή 1,72. Έγραφαν το κορίτσι με τα μακριά πόδια. Αυτό δεν μου έλεγε τίποτα, δεν στάθηκα και δεν πόνταρα σε αυτό το πράγμα. Πίστευα ότι πρέπει να κάνεις δουλειά. Μου προσέφεραν τέτοιες ταινίες με πολλά λεφτά, αλλά θα μου έβαζαν άλλη στάμπα και δεν πήγαινα. Της γκόμενας.» πρόσθεσε η Βέρα Κρούσκα.