Βέρα Κρούσκα: «Η Έλλη Λαμπέτη έλεγε στο γιατρό που βρίσκεται ο όγκος»

Βέρα Κορύσκα

"Την τελευταία φορά που πήγαμε, ήταν στο κεφάλι. Δεν ήθελε να πεθάνει στην Αμερική, αλλά την πείσαμε όλοι γιατί της λέγαμε προσπάθησέ το"

Η Βέρα Κρούσκα πέρασε το κατώφλι του Στούντιο 4 και μίλησε για την Έλλη Λαμπέτη και την τελευταία φορά που την είδε, πριν φύγει από τη ζωή στην Αμερική.

«Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος, που την είδε πριν φύγει για την Αμερική. Εγώ την πήγα στο αεροδρόμιο. Έφυγε με την Αντιγόνη την αδερφή της. Μου έλεγε άντε βρε κουτό να έχεις λεφτά στη ζωή σου, θα σου χρειαστούν. Δεν πειράζει μην κάνεις αυτές τις επιλογές. Τής έλεγα καλά, έτσι έχω μάθει. Τής είχαμε στείλει ένα γράμμα και της άρεσε πολύ να της το διαβάζει η Αντιγόνη. Μού έλεγε η Αντιγόνη ότι έκλαιγε γιατί δεν πίστευε ότι την αγαπούσα τόσο πολύ. Τους είπε πες στην Βερούλα να κάνει αυτό που κάνει, ξέρει αυτή» είπε αρχικά η Βέρα Κρούσκα.

«Γνώριζε και την τελευταία λεπτομέρεια. Αφού πήγαμε στο γιατρό και τού έλεγε που βρίσκεται ο όγκος. Την τελευταία φορά που πήγαμε, ήταν στο κεφάλι. Δεν ήθελε να πεθάνει στην Αμερική, αλλά την πείσαμε όλοι γιατί της λέγαμε προσπάθησέ το. Δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, για αυτό λέω ότι ήμουν τυχερή γιατί ξεκίνησα δίπλα της κι ήταν μεγάλο σχολείο» κατέληξε η Βέρα Κρούσκα.