Βέλγιο – Ελλάδα, απόψε στις 21:45 στον ΣΚΑΙ

ΣΚΑΙ

Το πιο δύσκολο παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έρχεται αυτό το Σάββατο 25 Μαρτίου στον ΣΚΑΪ.

Ο δρόμος για την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση περνάει από τις Βρυξέλλες, όμως η ομάδα του Βελγίου που έχει ένα ρόστερ γεμάτο σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στον δρόμο για το Μουντιάλ». Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης  φιλοξενούν τον Γιώργο Γεωργιάδη που θα σχολιάσει τις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για το συγκεκριμένο ματς. Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων και θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξανδρου Τζιόλη στον Νίκο Σταματέλο.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς, μαζί με τον Νίκο Σταματέλο στο ρεπορτάζ της Εθνικής Ομάδας.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα παρελάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στον δρόμο για το Μουντιάλ». Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα σχολιάσει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας, θα προβληθούν στιγμιότυπα από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Ελλάδας, καθώς και τα γκολ από όλους τους αγώνες της βραδιάς για τα European Qualifiers.