Βάσω Λασκαράκη: Το επικό τηλεφώνημα για να βρεθεί στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Βάσω Λασκαράκη

"Ήθελα να επιστρέψω στην κωμωδία χωρίς να βλέπω φως στο Τούνελ" παραδέχθηκε η Βάσω Λασκαράκη.

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αφορμή τη νέα κωμική σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως πήρε τον ρόλο στη σειρά αλλά και το απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τους Ρέππα – Παπαθανασίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τους Ρέππα – Παπαθανασίου έχουμε δουλέψει τρεις φορές στο θέατρο αλλά στην τηλεόραση περιμέναμε πότε και πότε και πότε… Είχαν κάνει τους Συμπέθερους πέρσι και, όταν με πήραν φέτος τον Φλεβάρη να με ρωτήσουν για έναν ηθοποιό, τους ρώτησα τι γράφουν. Μου λέει ο Θανάσης Παπαθανασίου, «αυτό» και του λέω «και; Δεν θα μου πεις κάτι;». Μου λέει «Τι, παιδί μου, σε ενδιαφέρει:» και του απαντάω «Θανάση, με κοροϊδευεις:» για να με πάρει στη συνέχεια ο Μιχάλης και το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να το κάνουμε».

«Μου φάνηκε τόσο αστείο, τόσο ωραίο και τόσο πολύ ήθελα να επιστρέψω στην κωμωδία χωρίς να βλέπω φως στο Τούνελ… Ενώ έχουμε πολύ ωραίες παραγωγές φέτος σε κοινωνικά και δραματικά σίριαλ, στις κωμωδίες ακόμα έχουμε μια δυσκολία. Στεναχωριέμαι που δεν έχει πολλές κωμωδίες γιατί τις χρειαζόμαστε πολύ» συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.