Βάσω Λασκαράκη: «Όταν βγάλαμε την ανακοίνωση με τον Γιάννη, δεν μπορούσαμε να…»

Βάσω Λασκαράκη

«Η ζωή μας επιφυλάσσει πάρα πολλές εκπλήξεις».

Ένας μαγειρικός σκούφος που έβγαλε η Ναταλία μέσα από το κουτί οδήγησε την καλεσμένη της Βάσω Λασκαράκη να μιλήσει στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» για κύκλους ζωής που ανοίγουν και κλείνουν. Ο ένας ήταν εκείνος του γάμου της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και ο άλλος εκείνος του έρωτα της με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός εξήγησε γύρω από την απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της να μην κρύβεται…

«Εγώ αποφάσισα τον προηγούμενο χρόνο της ζωής μου ότι οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν, είτε για καλό, είτε για κακό. Κάποια πράγματα μπορεί να μας φαίνονται δυσάρεστα, μπορεί να εξελιχθούν μετά με άλλο τρόπο. Η ζωή μας επιφυλάσσει πάρα πολλές εκπλήξεις. Είτε αρνητικές, είτε θετικές. Όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις, δεν είναι μόνο άσπρο η μαύρο και η ζωή συνεχίζεται, όταν δεν υπάρχουν ειδικά προβλήματα υγείας, που είναι τα πιο σοβαρά προβλήματα, όλα τα άλλα ξεπερνιούνται. Σίγουρα υπάρχουν στεναχώριες, υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά όταν υπάρχουν οικογένειες και παιδιά, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Δεν θέλησα να κρύψω τη νέα μου σχέση γιατί εγώ τη στιγμή που αποφάσισα να κυκλοφορήσω ελεύθερα, είχα αποφασίσει ότι αυτή είναι η επόμενη σχέση μου και θα συνεχίσω έτσι τη ζωή μου. Κλείνω τα 39 την άλλη Παρασκευή και χαίρομαι πολύ για αυτό και δεν με πειράζει καθόλου σε αυτή τη φάση της ζωής μου να κρύβομαι. Δεν είμαι 25, δεν είμαι 29, είμαι 39, έχω περάσει ένα διαζύγιο, έχω ένα παιδί και δεν μπορώ να αναλώνομαι στο να κρύβομαι ή όχι. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να ζήσω τη ζωή μου κανονικά και όπου με βγάλει.

Όταν βγάλαμε την ανακοίνωση, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο σε εκείνη τη φάση. Ξεκινούσε η τηλεοπτική σεζόν. Εμείς ήμασταν ήδη χωρισμένοι και κάπως έπρεπε να επικοινωνηθεί προς τα έξω γιατί θα ερχόμουν για παράδειγμα εγώ στη Ναταλία και θα με ρωτούσε τι κάνει ο Γιάννης. Τι θα έλεγα; Όλα μια χαρά; Έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Επειδή δεν είχαμε την πρόθεση να κοροϊδέψουμε κανέναν και δεν ήμασταν σε θέση και να λέμε ψέματα, αποφασίσαμε αυτό. Έτσι όπως ξεκίνησα αυτή την πορεία, αποφάσισα και τώρα ότι δεν θέλω να κρύβομαι. Είμαι καλά και θέλω να ζω άνετα. Δεν θέλω να σκέφτομαι ποιος κρύβεται και θα με φωτογραφίσει ή τι θα πουν. Ούτως ή άλλως πάντα θα βρουν κάτι να πουν», ανέφερε συγκεκριμένα η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!