Βάσω Καβαλιεράτου: «Είχε το θράσος να μου πει ότι είναι θαυμαστής μου»

Βάσω Καβαλιεράτου

"Έρχεται στο καμαρίνι και μου λέει: γεια σου, είμαι ο Φοίβος και από σήμερα δηλώνω φαν σου", περιγράφει η Βάσω Καβαλιεράτου.

Καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Βάσω Καβαλιεράτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με τον σύντροφό της, Φοίβο Δεληβοριά.

«Ήρθε στο καμαρίνι και είχε το θράσος να πει ο Φοίβος σε μένα ότι είναι θαυμαστής μου. Ήξερα ότι θα έρθει, μας το είχε ο ντράμερ του. Εγώ τον αγαπούσα, λέω μέσα μου: εγώ σήμερα παίζω για τον Φοίβο», περιγράφει η Βάσω Καβαλιεράτου.

«Έρχεται στο καμαρίνι και μου λέει: γεια σου, είμαι ο Φοίβος και από σήμερα δηλώνω φαν σου. Του λέω: ένα λεπτό, εγώ είμαι φαν σου. Και έτσι γνωριστήκαμε», προσθέτει.

«Είναι εντυπωσιακό το ότι ενώ ζεις με έναν άνθρωπο και απομυθοποιούνται πολλά πράγματα, κάποια να σε ενοχλούν, η καθημερινότητα και η τριβή αλλάζουν τα δεδομένα… κάθε φορά που τον βλέπω πάνω στη σκηνή είναι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά. Ξεχνάω τη σχέση μας και λέω: τι ταλαντούχος είναι», παραδέχεται η Βάσω Καβαλιεράτου.

«Θυμάμαι γιατί πρωτοαγάπησα αυτόν τον άνθρωπο. Έτσι τον γνώρισα εγώ, από τα τραγούδια του», εξομολογείται η ηθοποιός.