Βάσω Γουλιελμάκη: «Σβήνω μία-μία τις μέρες μέχρι να ξαναγυρίσει»

Βάσω Γουλιελμάκη

"Γενικά ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή. Μου είναι πολύ δύσκολο που είμαι μόνη στο σπίτι", εξομολογείται η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η Βάσω Γουλιελμάκη κάθισε το μεσημέρι της Πέμπτης στον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυμελή οικογένεια στην οποία μεγάλωσε αλλά και στο πόσο δύσκολο της είναι να μένει πλέον μόνη στο σπίτι.

«Ήμουν το 9ο παιδί της οικογένειας. Εγώ και ο αδελφός μου ο Μάκης έχουμε κάνει από ένα παιδί, οι υπόλοιποι έχουν από δύο και τρία. Ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις με πολλά αδέλφια και όσο μεγαλώνεις είναι ομορφότερο», αναφέρει η Βάσω Γουλιελμάκη.

«Έχεις τους ανθρώπους σου. Εδώ ψάχνουμε να βρούμε φίλους που να είναι από την παιδική ηλικία και είμαστε ευτυχισμένοι. Πόσο μάλλον αν είναι τα αδέλφια σου αυτά», τονίζει.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε τη δυσκολία που αντιμετωπίζει πλέον μένοντας μόνη στο σπίτι, αφού η κόρης της, Μαρίλια, έχει φύγει για σπουδές στο εξωτερικό.

«Ασ’ τα να πάνε. Είναι πολύ δύσκολο. Έχω το ημερολόγιο και σβήνω μία-μία τις μέρες μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε ούτε Χριστούγεννα μαζί. Γενικά ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή. Όταν δεν μοιράζομαι τις γιορτές με την οικογένειά μου, μού είναι ό,τι χειρότερο», εξομολογείται η Βάσω Γουλιελμάκη.

«Μακάρι να μπορούσα να την ακολουθήσω για λίγο καιρό αλλά δεν γίνεται. Πρέπει τα οικονομικά μου να είναι πάρα πολύ καλά, γιατί αλλιώς πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τη γλώσσα για να δουλέψεις. Δεν είναι στην ίδια πόλη με τον πατέρα της αλλά είναι κοντά», περιγράφει η Βάσω Γουλιελμάκη.