Βάσω Γουλιελμάκη: Η μεταφυσική εμπειρία που έζησε μετά τον θάνατο της μαμάς της.

Βάσω Γουλιελμάκη

"Πήγαινε και σαν την μαμά μου, όπως περπατούσε, ήταν τρομερό" αναφώνησε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Γουλιελμάκη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα με αφορμή την κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, την απώλεια της μητέρας της και την μεταφυσική εμπειρία που βίωσε λίγο μετά.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Γουλιελμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν έπαψε ποτέ από τη σκέψη μου αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Έφτασα σίγουρα δύο φορές κοντά στον γάμο».

«Όταν ήρθε η απώλεια της μητέρας μου ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Επειδή η μαμά δεν ήθελε να πουλήσω το σπίτι μου, κάποια στιγμή όταν έγινε αυτό, είχε την αγωνία και ήθελε να έρθει να το δει. Να δει πως είναι το καινούργιο μου σπίτι αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν πολυ μεγάλη. Δεν μπορούσε να ταξιδέψει, ήταν 97 χρονών. Όταν «έφυγε» όμως ήρθε την επόμενη ημέρα ένα παπαγαλάκι. Από αυτά τα παπαγαλάκια τα οποία όμως δεν πετούν και κάνουν απλώς ένα πηδηματάκ και μιλάνε συνέχεια. Όπως μιλούσε συνέχεια η μαμά μου. Και πήγαινε και σαν την μαμά μου, όπως περπατούσε, ήταν τρομερό» συμπλήρωσε η Βάσω Γουλιελμάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.

Παράλληλα, βέβαια, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα τηλεοπτική επιτυχία των Ρέππα – Παπαθανασίου.