Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω»

Βάσω Γουλιελμάκη

«Η Βιολέτα που υποδύομαι στο Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη είναι μια γυναίκα η οποία σε αντίθεση με εμένα δεν βάζει στην άκρη τη ζωής της», λέει η Βάσω Γουλιελμάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Βάσω Γουλιελμάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολυμελή της οικογένεια, την κόρη της που σπουδάζει στην Αμερική, αλλά και το ρόλο της στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

«Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχε παντρευτεί η μεγάλη μου αδελφή και μου έκανε δώρο μαθήματα τένις. Με έπαιρνε παντού μαζί της. Είναι πολύ ωραίο να έχεις 8 αδέλφια. Είναι όμορφο να ξέρεις ότι έχεις ανοιχτές αγκαλιές να σε περιμένουν. Θα μου άρεσε να έχω κι εγώ 10 παιδιά. Τουλάχιστον να φεύγει το εάν να έχω το άλλο», είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Ήταν αποφασισμένο εδώ και χρονιά ότι η κόρη της θα σπούδαζε στην Αμερική και η Βάσω Γουλιελμάκη τονίζει ότι «ευτυχώς που έχω δουλειά και φίλους και δεν μένει άδειος ο χρόνος μου. Έχω ένα χαρτί πάνω στο γραφείο της και σβήνω τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα που θα έρθει. Η εφηβεία είναι δύσκολη. Τα παιδιά νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Στεναχωριέμαι που κάποιες φορές είχα φωνάξει».

Σχετικά με τον ρόλο της στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» η Βάσω Γουλιελμάκη σημείωσε: «Η Βιολέτα που υποδύομαι στο Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη είναι μια γυναίκα η οποία σε αντίθεση με εμένα δεν βάζει στην άκρη τη ζωής της».

Κλείνοντας, η Βάσω Γουλιελμάκη είπε: «Είναι θέμα dna το γεγονός ότι μικροδείχνω».