Βασίλης Ζούλιας για Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Ήταν μεγάλο λάθος!”

Βασίλης Ζούλιας

"Ήταν παρορμητική κίνηση από μέρους μου απλά με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν κοίτα τι φοράει!"

Ο Βασίλης Ζούλιας ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Βίκυ Χατζηβασιλείου για τα σχόλια που έκανε για ρούχα που φοράει στην εκπομπή της. Ο γνωστός σχεδιαστής είχε γράψει στην σελίδα του στο Facebook ότι τα ρούχα που επιλέγει η παρουσιάστρια δεν είναι κατάλληλα για το είδος της εκπομπής που κάνει, γιατί δεν μπορεί να παρηγορεί τους καλεσμένους της, φορώντας μίνι και ψηλοτάκουνα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου του απάντησε μέσω Instagram γράφοντας: “Αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του 1 τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν.”

“Δεν θα πω κάτι. Να μην το συνεχίσουμε, γιατί δεν το θέλει και η ίδια. Ήταν παρορμητική κίνηση από μέρους μου και μεγάλο λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό.  Δεν ήθελα να το κάνω. Δεν κάνω τέτοια πράγματα απλά όπως εξήγησα και στην ίδια με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν κοίτα τι φοράει. Επικοινώνησα μαζί της μέσω Instagram. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω. Θα μπορούσα να την πάρω τηλέφωνο και να της πω “Κοίτα λίγο πιο μακριά, λίγο πιο χαμηλό το ντεκολτέ”, αλλά δεν έχουμε τέτοια φιλική σχέση με την κυρία Χατζηβασιλείου. Δεν μετανιώνω για τίποτα στην ζωή μου. Απλά της ζήτησα δημόσια συγγνώμη επειδή ήταν μια παρορμητική κίνηση και δεν χρειαζόταν να το κάνω”, απάντησε ο Βασίλης Ζούλιας στους δημοσιογράφους δίνοντας τέλος σε αυτή την κόντρα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!