Βασίλης Τερλέγκας: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο αν παρεξηγήθηκε η δήλωση μου»

Βασίλης Τερλέγκας

"Όλοι είμαστε κάτω από τον Θεό" διευκρινίζει ο Βασίλης Τερλέγκας.

Για τα πάθη της νύχτας, τα χρήματα και τις παρεξηγημένες δηλώσεις μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Ο χώρος της νύχτας έχει ναρκωτικά, χαρτοπαιξία, ποτά, διάφορα τέτοια πάθη. Εσείς πώς τα αντιμετωπίσατε όλα αυτά;

Εγώ ήμουν μακριά απ’ όλα αυτά. Πρόσεχα πολύ, γιατί ακολουθούσα πάντα τις συμβουλές του συγχωρεμένου πατέρα μου. Μου έλεγε να είμαι μακριά από όλα αυτά ειδικά από τις ουσίες. Έτσι μας είχε μεγαλώσει μαζί με τ’ αδέρφια μου. Σε όλη μου τη ζωή θυμάμαι τα λόγια του κι έτσι δεν έμπλεξα ούτε με ναρκωτικά, τζόγο και τέτοια πράγματα. Όταν θα βγω με τους φίλους μου, θα πιώ ένα ουισκάκι παραπάνω αλλά μέχρι εκεί. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κόψω, είναι το τσιγάρο.

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρήματα από τα χέρια σας. Καταφέρατε να τα κρατήσετε και να κάνετε περιουσία;

Έχω κάνει πολλά λάθη. Πήρα μεγάλα ρίσκα και έχασα πολλά. Ποτέ μου δεν πέτυχα σε διάφορα επιχειρηματικά βήματα που προσπάθησα να κάνω. Δεν χάνω την πίστη μου όμως. Σημασία έχει να είμαστε υγιείς και να συνεχίζουμε. Δεν είχα καλή σχέση με το χρήμα ποτέ.

«Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν» γιατί παρεξηγήθηκε αυτή η δήλωσή σας;

Το λέω και πάλι. Εγώ μίλησα μόνο για τα παιδιά μου. Επιμένω για τα παιδιά μου. Όλοι είμαστε κάτω από τον Θεό. Όταν η θέληση του Θεού είναι αυτή δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους. Εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Έχω πει ότι τα παιδιά μου δεν θα ήθελα να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Αυτό και μόνο. Ίσα-ίσα έχω πάρα πολλούς καλούς φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι, κάνω χρόνια παρέα μαζί τους. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο αν παρεξηγήθηκε αυτή η δήλωση μου, αλλά δεν εννοούσα σε καμία περίπτωση ότι βλέπω ρατσιστικά τους ομοφυλόφιλους.