Βασίλης Τερλέγκας: «Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει για τους ομοφυλόφιλους, δεν μετανιώνω»

Βασίλης Τερλέγκας

"Με είχαν πει και τσιγγάνο αλλά ο λόγος που το έλεγαν ήταν γιατί δεν με ήξεραν" εξομολογήθηκε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο Βασίλης Τερλέγκας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής επέστρεψε στην πολυσυζητημένη δήλωση που είχε κάνει για τους ομοφυλόφιλους, ενώ αναφέρθηκε τόσο σε όσους τον έχουν αδικήσει όσο και στον πιο ακραίο θαυμαστή του!

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τερλέγκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ως τραγουδιστή δεν με έχουν αδικήσει ποτέ. Κάποιοι έλεγαν διάφορα αλλά, μόλις με γνώριζαν, άλλαζαν γνώμη. Έχω ακούσει για ουσίες και τέτοια πράγματα. Δεν γίνονται αυτά… Με είχαν πει και τσιγγάνο αλλά ο λόγος που το έλεγαν ήταν γιατί δεν με ήξεραν. Φυλετικά μακάρι να ήμουν, έτυχε όμως να είμαι Δωριεύς».

«Δεν έχω μετανιώσει για την δήλωση που είχα κάνει. Όχι, δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι αλλά αν γίνουν, είπα, έγιναν. Δεν το είπα αλλιώς. Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο γιατί δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση».

«Κάποτε ήρθε ένας και μου λέει, «θέλω να σε σκοτώσω». Φοβήθηκα για να είμαι ειλικρινής. «Θα σε σκοτώσω γιατί δεν μπορώ να σε ακούω άλλο! Με τρελαίνεις! Δεν μπορώ να ακούω να ανοίγεις το στόμα σου και να βγάζεις αυτή τη μελωδία από μέσα σου. Δηλαδή μ’ αγαπούσε και ήθελε να με σκοτώσει για να μην τρελαθεί αυτός. Δηλαδή παραλογίες» συμπλήρωσε ο Βασίλης Τερλέγκας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.