Βασίλης Σίμος: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του – «Μου τρύπησαν το κορμί, τον πνεύμονα και μου έβαλαν έναν σωλήνα…»

Βασίλης Σίμος

«Δεν επανήλθε ο πνεύμονας, δυστυχώς…»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” ήταν σήμερα καλεσμένος ο Βασίλης Σίμος. Ο πρώην παίκτης του Survivor βγήκε από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του κι εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Έπαθα ένα μεγάλο ατύχημα, μου έσκασε μια φυσαλίδα στον πνεύμονα και μου τρύπησε τον πνεύμονα στα καλά καθούμενα. Αυτό λέγεται πνευμοθώρακας, το έμαθα κι εγώ στην πορεία, γιατί στην αρχή δεν ήξερα. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο κι επίπονο.

Χρειάστηκε χειρουργείο στην αρχή για να μου μπει ένα μηχάνημα, το οποίο σου τρυπάει το κορμί και τον πνεύμονα για να μπει ένας σωλήνας. Δεν επανήλθε ο πνεύμονας, δυστυχώς… Έκανα υπομονή, είχα θετική ενέργεια.

Αυτό τυχαίνει στα ψηλά νεαρά άτομα. Το δικό μου ήταν ένα τυχαίο γεγονός, μπορεί να έχει προκληθεί από διάφορα πράγματα, ακούγονται πολλές απόψεις. Είχα κάποιες κύστες, οι οποίες έπρεπε να αφαιρεθούν.

Έμεινα 20 μέρες στο νοσοκομείο, τώρα είμαι καλά. Πρέπει να προσέχω πολύ, δεν κάνει για δύο μήνες να σηκώσω βάρος, δεν κάνει να δένω τα κορδόνια μου», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Σίμος.