Βασίλης Σίμος: «Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένας λόγος που αποχώρησα από το Survivor»

Βασίλης Σίμος

"Κι εμείς είχαμε πάρει τότε κινητό. Εγώ πήδαγα το κοντέινερ για να πάω να πάρω μισό κοτόπουλο, την ώρα που έτρωγαν οι άνθρωποι που έφτιαχναν τις πίστες" αποκαλύπτει για το Survivor ο Βασίλης Σίμος.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Βασίλης Σίμος. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον All Star κύκλο του reality επιβίωσης και αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία με την Κατερίνα Δαλάκα.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί να πατήσει σε ένα μέρος του κόσμου που δεν συμπαθεί την Κατερίνα Δαλάκα. Προσπαθεί να τους πάρει μαζί του. Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς και ήταν και ένας λόγος που αποχώρησα τότε από το παιχνίδι, επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το project εκείνη την περίοδο» δηλώνει ο Βασίλης Σίμος.

«Ήταν η καλύτερη παίκτρια, μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δε μπορώ όμως να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια. Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, να τα βάλω με άντρες. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα, επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω» αναφέρει στη συνέχεια ο Βασίλης Σίμος.

«Εμένα δεν μου άρεσε αυτό, ήταν και μικρότερη σε ηλικία και σε κάποια πράγματα δεν τα βρίσκαμε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλή παίκτρια ή όχι» σημειώνει.

«Κι εμείς είχαμε πάρει τότε κινητό. Αυτά γίνονται. Έχει 100 άτομα παραγωγή. Εγώ πήδαγα το κοντέινερ για να πάω να πάρω μισό κοτόπουλο, την ώρα που έτρωγαν οι άνθρωποι που έφτιαχναν τις πίστες. Και το κινητό το είχαμε πάρει συνεννοημένοι 4-5 παίκτες, γιατί τους έλεγα ότι δεν κάνουμε σίγουρα τηλεθέαση» αποκαλύπτει αμέσως μετά ο Βασίλης Σίμος για το Survivor που συμμετείχε.