Βασίλης Πορφυράκης: Η εξομολόγησή του προκάλεσε συγκίνηση στο «Love it»

Βασίλης Πορφυράκης

«Όταν μένεις χωρίς στήριξη, υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται με έναν μαγικό τρόπο και σε αγκαλιάζουν εκείνοι», λέει ο Βασίλης Πορφυράκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν σήμερα ο Βασίλης Πορφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με το θάνατο της μητέρας του, όταν ξαφνικά βρέθηκε να πρέπει να μεγαλώσει μόνος του τα τρία μικρότερα αδέρφια του.

«Ανέλαβα το ρόλο του κηδεμόνα. Όταν είσαι 18 χρονών και τελειώνεις το σχολείο τι θες; Να ανοίξεις τα φτερά σου, να δεις νέα πράγματα. Ήταν σκληρή η ενηλικίωσή μου, αλλά σήμερα έχει πολλά οφέλη. Τότε ήταν δύσκολο. Πολλά οφέλη. Γυρνάω στο σπίτι κι έχω τρεις αγκαλιές, με ζεστασιά, αυτό.

Όταν μένεις χωρίς στήριξη, υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται με έναν μαγικό τρόπο και σε αγκαλιάζουν εκείνοι. Πάρα πολλές φορές ήρθαν άνθρωποι που δεν ήξερα ούτε το ονοματεπώνυμό τους. Κι ερχόντουσαν κι έλεγαν “αυτό από εμάς για τα παιδιά”», είπε αρχικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο Βασίλης Πορφυράκης πρόσθεσε στη συνέχεια και συγκλόνισε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ιστορία που είχε έρθει μια κυρία που στήριζε με τρόφιμα και με πολύ βασικά πράγματα εκείνη την εποχή. Και είχαμε πάει στο σούπερ μάρκετ και πήγε ο μικρός μου αδερφός, τεσσάρων χρονών, να πάρει μια μερέντα.

Και με κοίταξε μέσα στα μάτια για να του πω να την πάρει. Και του λέει η κυρία “μην τον κοιτάς, πάρε ότι θέλεις”. Αυτό εγώ δεν θέλω να το δώσω μόνο στα παιδιά μου, αυτό θέλω να το δώσω σε άλλα παιδιά, θέλω μέσα από την καρδιά μου να το κάνω κύκλο».

«Η μαμά μου είναι ο άγγελός μου και με προστατεύει. Η μαμά μου “έφυγε” στα 38 της από λευχαιμία. “Φεύγοντας” είδα έναν σταυρό στο κεφάλι της. 40 μέρες πριν φύγει, όταν είχα πέσει τα μαλλιά της κι άρχισε να βγαίνει το χνούδι, πίσω είχε βγει μαύρη τρίχα και σχημάτιζε έναν σταυρό. Το ήξερε ότι θα “φύγει” και μου το είπε. Οπότε, είχα βέβαιο έναν άγγελο πάνω που θα με ακολουθάει», είπε επίσης ο Βασίλης Πορφυράκης.