Βασίλης Πορφυράκης: «Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, δεν θέλω άλλο»

Βασίλης Πορφυράκης

"Με τη Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι, δεν είναι καν μέσα στα σχέδιά μας να παντρευτούμε. Είμαστε εντάξει με τον γιο της Ματίνας", εξομολογείται ο Βασίλης Πορφυράκης.

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Βασίλης Πορφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη ρεπόρτερ Ξανθίππη Βουτσαλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, το ενδεχόμενο ενός γάμου ή ενός παιδιού με τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου, ενώ αποκάλυψε και τις τηλεοπτικές προτάσεις που τους έχουν γίνει από κοινού.

«Με τη Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι, δεν είναι καν μέσα στα σχέδιά μας να παντρευτούμε. Είναι ασήμαντο αυτή τη στιγμή. Το δέσιμο αυτού του μυστηρίου είναι πάρα πολύ σπουδαίο αλλά σίγουρα αυτό πρέπει να συνδέεται και με την οικογένεια», δηλώνει ο Βασίλης Πορφυράκης.

«Είμαστε εντάξει με τον Παναγιώτη, που έχει η Ματίνα, εγώ δεν θέλω παιδί, οπότε είμαστε εντάξει με αυτή τη συνθήκη. Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, τα αδέλφια μου. Αν κάποια στιγμή θελήσω, υπάρχει και η επιλογή να υιοθετήσω», εξομολογείται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Ο Βασίλης Πορφυράκης αποκάλυψε πως του έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών στην τηλεόραση από κοινού με τη Ματίνα Νικολάου, όμως αυτό είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν από τους δυο.

Πώς σχολιάζει τον ντόρο που προέκυψε με τους δημοσιογράφους στην κάλυψη του γάμου του Πάνου Μουζουράκη;

«Έχετε και οι δύο πλευρές τα δίκια σας. Και εσείς οι δημοσιογράφοι που θέλατε να είστε εκεί αλλά και ο Πάνος που ήθελε την ιδιωτικότητά του. Κι εγώ θα το επιθυμούσα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης.