Βασίλης Παλαιολόγος: «Λιποθύμησε, κατέβηκα και του παρείχα τις πρώτες βοήθειες»

Βασίλης Παλαιολόγος

Όσα εξομολογήθηκε ο Βασίλης Παλαιολόγος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Παλαιολόγος στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου με αφορμή την παράσταση «Terror» στο θέατρο Αθηνών. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στα απρόοπτα που έχει διαχειριστεί στο θέατρο, το μοίρασμα σε υποκριτική και νοσηλευτική καθώς και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Παλαιολόγος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει σε παράσταση, λίγο μετά την έναρξη, περίπου στο δεκάλεπτο, συνάδελφος να ξεχάσει τελείως το κείμενο. Σταματήσαμε την παράσταση, έγινε ένα διάλειμμα και μετά την αρχίσαμε ξανά από την αρχή».

«Όταν έπαιζα στην παράσταση «Το γάλα» συνέβη κάτι. Λιποθύμησε ένας άνθρωπος από τους θεατές. Σταματήσαμε την παράσταση και χρειάστηκε να κατέβω για να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες».

«Έχω δεχθεί έντονο θαυμασμό και από ασθενή και από θεατή. Απλά στο νοσοκομείο υπάρχει λίγο τακτ παραπάνω γιατί δεν πρέπει να φύγει κάποιος από τη διαχωριστική γραμμή. Στο κοινό θεωρώ ότι είναι πιο ανώδυνο γιατί δεν εμπλέκονται θέματα υγείας που δεν πρέπει να σε κάνουν να φεύγουν από το στόχο σου. Μπορείς να το αντιμετωπίσεις είτε με χιούμορ είτε να το αποδεχτείς» πρόσθεσε ο Βασίλης Παλαιολόγος στο μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.