Βασίλης Μπισμπίκης: «Θα πιώ, θα χορέψω και θα κάνω ό,τι γουστάρω»

Βασίλης Μπισπμπίκης

"Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω" ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον νέο του ρόλο στο Σασμό, την αγάπη του για την Κρήτη και το πως βιώνει την αναγνωρισιμότητα.

«Η αγάπη μου προέκυψε από το σίριαλ «Η λέξη που δεν λες». Έμεινα εκεί 7 μήνες σε ένα χωριό. Εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, οπότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Με γειώνει και βρίσκω τη ψυχή μου. Το σκέφτομαι να μείνω εκεί. Ψάχνω καιρό κάτι οικόπεδο. Δεν το έχω βρει ακόμα και ελπίζω να το βρω όπως θέλω» ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω» συνέχισε.