Βασίλης Μπισμπίκης: «Λέω στον γιο μου ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα»

Μπισμπίκης Βανδή

"Φέτος έχω περισσότερο χρόνο να είμαι με τον γιο μου, με τη Δέσποινα", παραδέχεται ο ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Σασμός», μιλά στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη για τον νέο του ρόλο σε αυτήν, ενώ αναφέρεται και στην προσωπική του ζωή.

«Έχω την αγωνία να δω τι επίδραση θα έχει στο κοινό ο δικός μου ο ρόλος, αν αυτό που έχω φτιάξει θα αφορά. Θα δούμε την άφιξη μίας γυναίκας στο χωριό που αμέσως θα κολλήσει με τον Ανδρέα Βρουλάκη», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Πέρσι μαζί με το θέατρο και το «Αυτή η νύχτα μένει» δεν υπήρχε καθόλου προσωπικός χρόνος. Φέτος τα έχω ρυθμίσει λίγο καλύτερα, έχω περισσότερο χρόνο να είμαι με τον γιο μου, με τη Δέσποινα», παραδέχεται ο ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

«Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο να τον συμβουλεύω αλλά να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του και ότι είμαι μαζί του. Εγώ τον υποστηρίζω σε ό,τι χρειαστεί.

Πάντα του λέω ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα, οπότε όποια αμφιβολία ή απορία έχει να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας και να το ξεκαθαρίσουμε», επισημαίνει για τη σχέση με τον γιο του, Μιχάλη, ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Τέλος, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στη ζωή του, ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκαθαρίζει: «Δεν παίζει ο γάμος κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, άλλα πράγματα παίζουν ρόλο».