Βασίλης Μοϊντίνης: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής bodybuilding νόσησε από κορονοϊό και έχασε 62 κιλά

Βασίλης Μοϊντίνης

Ο Βασίλης Μοϊντίνης έμεινε διασωληνωμένος για 55 ημέρες.

Παγκόσμιος πρωταθλητής bodybuilding 2017, ο Βασίλης Μοϊντίνης, νοσηλεύτηκε για σχεδόν δύο μήνες στην εντατική με κορονοϊό και από 102 κιλά έφτασε στα 60! Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασίλης Μοϊντίνης εξομολογήθηκε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του στην εκπομπή T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Στην πρώτη φάση της πανδημίας δεν πίστευα τίποτα. Μετά αρρώστησε ένας γείτονάς μας και τότε συνειδητοποίησα πως είναι σοβαρά τα πράγματα. Πρόσεχα πάρα πολύ γιατί διατηρώ ένα κουρείο. Πώς το κόλλησα δε μπορώ να ξέρω.

Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, με έβαλαν κατευθείαν στην εντατική. Τότε, μου είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθώ, ωστόσο εγώ αρνήθηκα. Το καταλάβαινα ότι δεν ήμουν καλά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που θυμάμαι» εξομολογήθηκε.

Ο Βασίλης Μοϊντίνης έμεινε διασωληνωμένος για 55 ημέρες. «Όταν ξύπνησα, είχα τρομερούς εφιάλτες στον ξύπνιο μου, λόγω των φαρμάκων. Είχα παραισθήσεις, πράγματα περίεργα. Την επόμενη εβδομάδα που άρχισα να καταλαβαίνω, προσπάθησα να μιλήσω και δε μίλαγα, προσπάθησα να κουνηθώ και δε μπορούσα. Μόνο το κεφάλι μου μπορούσα να κουνήσω. Έκανα 1,5 μήνα να ξανασταθώ στα πόδια μου».

Στο T-live μίλησε και η σύζυγος του παγκόσμιου πρωταθλητή, η οποία με έντονη συγκίνηση διηγήθηκε πώς βίωσε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του άντρα της ζωής της.