Βασίλης Μίχας: «Mου βγήκε κάτι πολύ βίαιο και μας βάλανε στο κρατητήριο»

Βασίλης Μίχας

Όσα εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μίχας στην ΕΡΤ.

Στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Μίχας, το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου και μίλησε για την πορεία το στο μόντελινγκ και την υποκριτική. Μέσα σε όλα, δε, περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε πριν λίγα χρόνια στην Κίνα όταν και ένας οδηγός ταξί τον δάγκωσε κατά τη διάρκεια της διαφωνίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μίχας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν στο κρατητήριο για μια μέρα. Έχω ακόμη πάνω μου το σημάδι, έχει περάσει μια τετραετία. Μπήκα στο ταξί μετά το γυμναστήριο για να πάω σπίτι και μου πέφτει το κινητό μέσα. Παίρνω τηλέφωνο να μου το επιστρέψει ο οδηγός, μέσω της εφαρμογής στην οποία είχε και το προφίλ του».

«Ήθελε χρήματα αυτός για να μου το επιστρέψει. Ήθελα να του δώσω κάτι συμβολικό, δεν ήθελε όμως αυτός, ήθελε παραπάνω. Στα κινέζικα αυτός, αγγλικά εγώ. Κάποια στιγμή πάω να του τραβήξω το κινητό μου και με δαγκώνει πάνω από τα ρούχα. Κάθε φορά που λέω αυτή την ιστορία ανατριχιάζω γιατί θυμάμαι το δάγκωμα».

«Δεν το περίμενα, μου βγήκε κάτι πολύ βίαιο εκείνη την στιγμή, τον γύρισα τούμπα και του πήρα το κινητό. Ήρθε η αστυνομία σε λίγα λεπτά και μας βάλανε μέσα και τους δύο» συμπλήρωσε ο Βασίλης Μίχας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.