Βασίλης Κούρτης για Victor Vernicos: «Είναι άγουρος ακόμη, ήταν εκτεθειμένος»

Βασίλης Κούρτης

"Νομίζω ότι η ευθύνη του αποκλεισμού δεν είναι δική του, δεν θα 'πρεπε σε καμία περίπτωση να κατηγορήσουμε τον Victor Vernicos", σχολιάζει ο Βασίλης Κούρτης.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής ο Βασίλης Κούρτης. Ο γνωστός τενόρος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή Eurovision καθώς και τον αποκλεισμό του Victor Vernicos από τον τελικό της διοργάνωσης.

«Εννοείται ότι είδα τη Eurovision χθες το βράδυ. Νομίζω ότι η ευθύνη του αποκλεισμού δεν είναι δική του, δεν θα ‘πρεπε σε καμία περίπτωση να κατηγορήσουμε τον Victor Vernicos», ανέφερε ο Βασίλης Κούρτης.

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, απλώς είναι άγουρος ακόμη. Θα εξελιχθεί πάρα πολύ τα επόμενα χρόνια. Γράφει τα δικά του τραγούδια, έχει μία πάρα πολύ καλή φωνή, χαρακτηριστική χροιά αλλά είναι μόλις 16 ετών. Αυτό δεν του δίνει τη δυνατότητα να δείξει αυτό που μπορεί να κάνει», τονίζει.

«Είχε πολύ άγχος, ειδικά στην εισαγωγή. Είναι μία πολύ μεγάλη σκηνή η Eurovision, μπορεί να καταπιεί και επαγγελματίες, πόσο μάλλον ένα 16χρονο παιδί. Πρέπει να μην αγχωθείς και δείξεις τα πάντα μέσα σε 3 λεπτά. Αισθάνθηκα ότι ήταν πολύ εκτεθειμένος», επισημαίνει ο Βασίλης Κούρτης.

Αναφερόμενος στο δικό του κομμάτι, που προτάθηκε αλλά δεν προκρίθηκε στην τελική φάση επιλογής της ΕΡΤ, ο Βασίλης Κούρτης διατηρεί τις επιφυλάξεις του για τους λόγους που τελικά δεν επιλέχθηκε, σημειώνοντας ότι το άκουσε αρκετός κόσμος και το αγκάλιασε με θέρμη.