Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: «Η ζωή κάνει κύκλους, δεν πήγαινε άλλο»!

Βασίλης Κικίλιας

"Έγινε κάτι σοβαρό. Τα ίδια πρόσωπα μου είπαν ότι ο ίδιος ήθελε..."

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού χώρισαν και το lifestyle ρεπορτάζ πήρε φωτιά! Στο Πρωινό έγιναν αρκετές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο αυτού του χωρισμού. Η Φαίη Σκορδάείπε αρχικά: «Αν δεν ήταν οριστικό, δεν θα το άφηναν να βγει προς τα έξω. Αν δεν είχαν χωρίσει θα απαντούσε και θα έλεγε ένα όχι. Σίγουρα ισχύει και σίγουρα έγινε κάτι σοβαρό».

[dfp_ads id=236982]

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε τα εξής: «Από την πλευρά του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να είναι οριστικό. Μάθαμε από πρόσωπα που είναι κοντά στον Βασίλη Κικίλια είναι πως ο ίδιος δήλωσε ότι η ζωή κάνει κύκλους, δεν πήγαινε άλλο. Τα ίδια πρόσωπα μου είπαν ότι ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να παντρευτούν. Αυτό που λεγόταν για γάμο, είχε δρομολογηθεί, το πίστευαν. Ενάμιση μήνα τώρα έφτιαχναν το σπίτι τους. Πρέπει να έγινε κάτι σοβαρό σε αυτόν τον ενάμιση μήνα».

«Τις τελευταίες μέρες κάνουν σχέδια για το Πάσχα χωριστά. Η Τζένη Μπαλατσινού ανεβάζει φωτογραφίες από Πάτμο», σημείωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε ότι έμαθε πως ο Βασίλης Κικίλιας θα περάσει τις γιορτινές μέρες στην Κέρκυρα.

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Η αιτία για τον χωρισμό