Βασίλης Κικίλιας για Μπαλατσινού: «Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με μένα, άφησε πολλά πράγματα πίσω»

Βασίλης Κικίλιας

«Υπήρξαν δυσκολίες και για τους δύο. Χαίρομαι που ήμουν εκεί και νομίζω τις ξεπεράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι θείο δώρο ο Παναγιώτης», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός τουρισμού μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και τον γιο τους.

«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω και αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα.

Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο», είπε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε στη συνέχεια: «Υπήρξαν δυσκολίες και για τους δύο. Χαίρομαι που ήμουν εκεί και νομίζω τις ξεπεράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι θείο δώρο ο Παναγιώτης. Η Τζένη είναι και σύζυγος, είναι και σύντροφος, είναι και μαμά. Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με μένα, άφησε πολλά πράγματα πίσω για μένα».