Βασίλης Καρράς: Ο Νίκος Ζωϊδάκης μιλά για την περιπέτεια της υγείας του

Νίκος Ζωϊδάκης

"Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε και μετά έκλεισε το εργοστάσιο. Του αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους και δεν έχει γυρίσει ποτέ την πλάτη σε κανέναν", επισημαίνει ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Ο Βασίλης Καρράς πέρασε πρόσφατα μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, γεγονός που τον οδήγησε να χάσει 42 ολόκληρα κιλά, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Φωτογραφίες από τη νέα εικόνα του τραγουδιστή κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου και ο κουμπάρος του, Νίκος Ζωϊδάκης, μίλησε στον αέρα του Super Κατερίνα για την κατάστασή του.

«Ο Βασίλης Καρράς είναι μια χαρά. Μιλήσαμε χθες το βράδυ, είναι στο στούντιο αυτές τις ημέρες και ετοιμάζει καινούργια τραγούδια. Θα μας συναρπάσει το καλοκαίρι και ετοιμάζεται για τις νέες του εμφανίσεις», αποκάλυψε ο Νίκος Ζωϊδάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ ανανεωμένος κοντά μας και να μην ανησυχεί ο κόσμος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας αλλά να ξέρετε ό,τι είναι καλύτερα από ποτέ», προσθέτει ο γνωστός Κρητικός μουσικός.

«Θα μας τρελάνει πάλι, γιατί ετοιμάζει κάτι τραγουδάρες που αν τις ακούσετε θα πάθετε σοκ», τονίζει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζωϊδάκης.

«Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε και μετά έκλεισε το εργοστάσιο. Του αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους και δεν έχει γυρίσει ποτέ την πλάτη σε κανέναν», επισημαίνει κλείνοντας ο Νίκος Ζωϊδάκης.