Βασίλης Καρράς: Γιατί δεν ερμήνευε ποτέ το «Δημήτρη χάνομαι» στις εμφανίσεις του;

Βασίλης Καρράς

"Είναι ένα τραύμα μέσα μου" είχε εκμυστηρευτεί, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Καρράς.

Μια παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε ο Βασίλης Καρράς στην εκπομπή «It’s show time» με τον Νίκο Κοκλώνη προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του OPEN. Σε αυτήν, μεταξύ πολλών άλλων, ο αείμνηστος ερμηνευτής είχε μιλήσει τόσο για το όνειρο που είχε για το «Σπίτι του τραγουδιστή» όσο και για το τραγούδι που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει για πολλά χρόνια στις ζωντανές του εμφανίσεις.

«Έχω μάθει ότι υπάρχει ένα τραγούδι που σε συγκινεί και ενώ ο κόσμος το ζητάει, εσύ δεν το λες. Ποτέ δεν το ερμηνεύεις. Είναι το «Δημήτρη χάνομαι». Γιατί;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για να αποκριθεί, ύστερα από δευτερόλεπτα συγκίνησης, ο Βασίλης Καρράς ως εξής. «Είναι μια παλιά πληγή που δεν θέλω να την σκαλίζω. Είναι ένα τραύμα μέσα μου και το αφήνω εκεί μόνο του. Μέχρι το τέλος».

«Το «Σπίτι του τραγουδιστή» είναι ένα όνειρο. Δεν είναι όμως μόνο του τραγουδιστή, είναι και του μουσικού και των παιδιών. Βλέποντας γύρω μου συναδέλφους που δεν κατάφεραν να φτάσουν κάπου, ή δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν κάτι λίγα ένσημα για να βγουν στη σύνταξη, προσπαθώ να κάνω έναν μικρό χώρο με 10 – 15 δωμάτια για να μπορούμε να φιλοξενήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ανθρώπους που δούλεψαν μέσα στη νύχτα και δεν τους τα έφερε η ζωή όπως έπρεπε».

«Προσπαθώ αν και βέβαια βρίσκω κάτι διάφορα μπροστά μου μικρά εμπόδια. Είμαι όμως δυνατός και θα τα ξεπεράσω. Πιστεύω πως θα τα καταφέρω πολύ σύντομα, πολύ σύντομα. Τώρα χρειάζεται να μας παραχωρήσει ο φίλος μου, ο δήμαρχος Πανοράματος, τον χώρο αυτόν και μετά όλα είναι εύκολα» πρόσθεσε ακόμα, με τρυφερότητα, ο Βασίλης Καρράς σε εκείνη την παλαιότερη τηλεοπτική του εμφάνιση στο OPEN.