Βασίλης Καρράς: «Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι»

Βασίλης Καρράς

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο Βασίλης Καρράς στην Κατερίνα Καινούργιου.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο Βασίλης Καρράς το πρωί της Δευτέρας στον Alpha. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή κάποιου τάλεντ σόου, τα αγκάθια στο δρόμο των νέων τραγουδιστών αλλά και την επόμενη μέρα της πανδημίας στη νυχτερινή ζωή.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Καρράς τόνισε πως «είναι πάρα πολύ δύσκολο για τα νέα παιδιά να βρουν έναν δρόμο με αγκάθια που έχουμε πίσω μας. Αρκετά παιδιά είναι πολύ πληρωμένα από τα τάλεντ σόου γιατί τους πουλάνε όνειρα και ο σκοπός είναι να τους πουλάμε και ελπίδες. Θέλω να πω σε ένα παιδί που ψάχνει να κάνει μια δουλειά που αγαπάει, εάν δεν κάνει μια δεύτερη δουλειά, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του με απαιτήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολα και για τα κορίτσια ακόμα πιο δύσκολα να βρουν στον ήλιο μοίρα.

«Μπορούμε όμως να γυρίσουμε πίσω τον τροχό και να τραγουδάμε σε μικρά μαγαζάκια και ταβερνάκια για να έχουμε επαφή με τον κόσμο στο ξεκίνημα».

«Ακόμα μου γίνονται προτάσεις για να βρεθώ σε κριτική επιτροπή. Δεν ωρίμασα ακόμα. Δεν θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι που δεν θα τα βρει στο δρόμο του. Δεν είναι σωστό να κάτσω και να κάνω κριτική σε ένα παιδί που η ζωή του είναι αυτή» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο λαϊκός ερμηνευτής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Μετά τον κορονοϊό πιστεύω ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω στη νυχτερινή ζωή».