Βασίλης Καλλίδης: «Τι νερά και τι ποντίκια είχαν μπει μέσα στο μαγαζί από τις τρύπες»

Βασίλης Καλλίδης

"Να μπαίνει η βροχή και από κάτω να τρώνε η Αρβανιτάκη, η Πρωτοψάλτη και η Άντα Παπανδρέου" περιέγραψε ο Βασίλης Καλλίδης.

O Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 όταν συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος σεφ μίλησε για την πρώτη του επιχειρηματική απόπειρα στην Αθήνα πριν από περίπου 20 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καλλίδης εξομολογήθηκε πως «Το μαγαζί αυτό ήταν σε ένα μικρό στενάκι, δεν το έβρισκες εύκολα μιας και τότε δεν είχε GPS. Πρωτάρηδες ήμασταν τότε εμείς, χρεωμένοι με 15 δάνεια, να μπαίνει η βροχή μέσα στο μαγαζί και από κάτω να τρώνε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Άντα Παπανδρέου. Όλοι οι επώνυμοι ήταν A list, δηλαδή ήταν 45 άτομα και δεν πίστευα ότι και οι 25 στο μαγαζί ήταν γνωστοί».

«Τι νερά έμπαιναν μέσα, τι ποντίκια είχαν μπει μέσα από τις τρύπες… Βάζαμε σφουγγάρια το πρωί, βάζαμε τσιμέντα, βάζαμε γύψους και το βράδυ ήταν κούκλα όλα! Ανάβαμε τα κεριά, βάζαμε τζατ μουσική και ήταν όλο το μαγαζί σαν από τις Βερσαλλίες».

«Εκεί κάθισα λιγότερο από δεκαετία, περίπου επτά χρόνια. Έφυγα γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βασίλης Καλλίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Ήμασταν οι πρώτοι τότε που κάναμε και το εξής στην Ελλάδα, το 2005. Τυπώναμε κάθε ημέρα διαφορετικό μενού και είχαμε 8 κύρια πιάτα και 8 γλυκά, το οποίο είναι παρανοϊκό».